Hewi Kapsalon Haarlem, de laatste trends voor u

Bij Hewi Hair and Beauty, het trendy kapsalon van Haarlem, bent u aan het juiste adres voor de nieuwste trends en de laatste ontwikkelingen op kappersgebied. Of het nu om dames, heren of om de kinderen gaat, onze kappersstoel staat voor u klaar. Voor onze kapper in Haarlem staan goede service, kwaliteit en gezelligheid voorop.

Uw wens, onze professionele aandacht

Op onderstaande menukaart kunt u alles lezen over onze behandelingen en prijzen. Want, ons kapsalon kan veel meer dan alleen het verzorgen van een professionele knipbeurt. Tijdens uw bezoek aan ons kapsalon in Haarlem draait alles om u. Weet u al precies wat u wilt, dan gaan onze ervaren professionals voor u aan de slag. Maar ook als u het nog niet precies weet, dan staan wij voor u klaar met inspirerende adviezen en uiteenlopende mogelijkheden, van net en verzorgd, tot excentriek elegant.

Knippen
Knippen dames kort haar€ 21,99
Knippen dames half lang haarv.a. € 23,99
Knippen dames lang haarv.a. € 26,99
Knippen + wassen & drogen kort haar damesv.a. € 30,99
Knippen + wassen & drogen lang haar damesv.a. € 36,99
Knippen heren€ 21,99
Knippen + wassen & drogen heren€ 30,99
Kinderen t/m 11 jaar (jongens korte haar)€ 18,99
Kinderen t/m 11 jaar (meisjes)v.a. 21,99
Wassenv.a. € 10,-
Wassen/Drogen€ 21,99,-
Föhnen
Model föhnen kort haarv.a. € 20,-
Model föhnen half lang haarv.a. € 27,-
Model föhnen lang haarv.a. € 37,-
Kleuren
Uitgroeiv.a. € 47,-
Kleuren kort haarv.a. € 56,-
Kleuren half lang haarv.a. € 66,-
Kleuren lang haarv.a. € 75,-
Folie coupe soleil bovenpartijv.a. € 75,-
Folie coupe soleil geheelv.a. € 100,-
Permanenten
Permanenten kort haar + knippen€ 85,-
Permanenten half lang haar + knippen€ 105,-
Permanenten lang haar + knippenv.a. € 165,-
Haar detox€ 29,99,-
Olaplex behandeling€ 49,99,-
Absolut Repair Moleculair behandeling€ 34,99,-
Opsteken
Opstekenv.a. € 65,-
Makeupv.a. € 65,-
Bruidskapsel & makeupv.a. € 300,-

Hewi Kapsalon Haarlem, geknipt voor u

Met uw kapsel presenteert u zich aan anderen. Van een speciale coupe waarmee u zult stralen op een feest, tot aan het perfecte kapsel waarmee u op uw werk goed voor de dag komt. Uw kapsel is uw visitekaartje. Bij Hewi Hair en Beauty begrijpen we hoe belangrijk een kapsel voor u kan zijn.

Uw kapper in Haarlem

Hewi is de kapper in Haarlem die u met professionele en persoonlijke aandacht helpt aan een kapsel dat u laat stralen. Bij Hewi besteden we veel aandacht aan het opleiden van onze mensen. Dit betekent dat wij uw wensen altijd op basis van de nieuwste inzichten en technieken van het kappersvak kunnen omzetten in een kapsel dat echt bij u past. Natuurlijk helpen wij u ook met het thuis onderhouden en stylen van uw nieuwe kapsel, zodat u er lang plezier aan beleeft. Hiervoor zijn in onze kapsalon professionele producten te koop. Uiteraard kunnen wij u adviseren in het gebruik hiervan.

Voor uw speciale dag

Er zijn van die momenten waarop u echt in het middelpunt van de belangstelling staat. Een sollicitatiegesprek, een belangrijke presentatie of natuurlijk uw huwelijk. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u kan zijn om zich op die momenten zeker te voelen. Mensen zeggen niet voor niets, ‘als uw haar maar goed zit’. Na het bezoek aan onze kapsalon in Haarlem, hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Ook voor deze speciale gelegenheden staan wij voor uw klaar. Zo zijn we experts in het creëren van een prachtig bruidskapsel en kunt u ook voor het professioneel laten opsteken van uw haar bij ons terecht. Is een nieuw kleurtje iets voor u, of wilt u uw haar laten permanenten, ook dan bent u in ons kapsalon in Haarlem op de juiste plaats.

Hewi laat u stralen

Hewi is niet alleen uw kapsalon in Haarlem, wij zijn ook nog eens een volledig uitgerust schoonheidssalon. Gun uzelf een verwenmoment, beleef de ontspannen sfeer in onze salon en laat ons u helpen uw natuurlijke schoonheid van top tot teen naar boven te brengen.