Hewi schoonheidssalon Haarlem, professioneel genieten

Hewi Hair and Beauty is het schoonheidssalon in Haarlem, waar ontspanning professionaliteit en een goede prijs/kwaliteit voor u samenkomen in een verzorgende en deskundig uitgevoerde behandeling. Gun uzelf een bezoek aan onze schoonheidssalon en laat u verwennen door onze schoonheidsspecialiste.

 Ons schoonheidssalon in Haarlem

Bij ons kunt u terecht voor een ontspannen gezichtsbehandeling, voor ontharing van alle delen van het gezicht maar ook van uw benen en bikinilijn. Hierbij gebruiken we de nieuwste kennis en technieken om u te laten stralen. Onze schoonheidsspecialiste in Haarlem kan u adviseren over welke methoden het beste passen bij het door u gewenste resultaat.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wie u ook bent, jong of oud, man of vrouw, onze schoonheidsspecialiste in Haarlem staat voor u klaar. Hewi beschikt over een divers aanbod van behandelmethoden. Uitgangspunt is dat uw wensen centraal staan. In een ontspannen sfeer wordt van elke behandeling een verwenmoment gemaakt. In het onderstaande menu vindt u een overzicht van de methoden en de prijzen. Bekijk ons uitgebreide pakket aan gezichtsbehandelingen en epileer en ontharingstechnieken. Zelfs voor het lakken van uw nagels bent u bij Hewi’s Schoonheidssalon in Haarlem aan het juiste adres.

Epileren met touw
Wangen epilerenv.a. € 22,-
Wenkbrauwen epilerenv.a. € 12,99,-
Kin€ 8,99,-
Bovenlip€ 8,99,-
Wenkbrauwen vervenv.a. € 13,99,-
Wimpers verven€ 13,99,-
Henna tattoo
Henna tattoo (inclusief epileren) voor wenkbrauwen een natuurlijk resultaat tot wel 6 weken€ 29,99
Ontharen d.m.v. IPL.
Gezicht compleetv.a. € 50,-
Tussenstuk wenkbrauwen€ 10,-
Kin€ 25,-
Wang€ 30,-
Bovenlip€ 25,-
Oksel€ 35,-
Bikinilijn€ 35,-
Bikini compleet€ 60,-
Bovenarmenv.a. € 80,-
Been compleetv.a. € 150,-
Bovenbenenv.a. € 85,-
Onderbenenv.a. € 85,-
Arm compleetv.a. € 170,-
Onderarmenv.a. € 100,-
Rugv.a. € 150,-
Rug en schoudersv.a. € 200,-
Buikv.a. € 75,-
Borst manv.a. € 75,-
Billenv.a. € 75,-
IPL pakketten
8 behandelingen in totaal waarbij 1 gratis is.
Bij de eerste behandeling wordt het gehele bedrag betaalt.
Gezicht compleet€ 350,-
Bikini compleet€ 420,-
Benen compleet€ 1050,-
Onderbenen € 595,-
Huidverjonging en rimpels verminderen door middel van IPL

Meer Info

Door het ouder worden en door erfelijke aanleg vermindert het collageen in de huid. Invloeden van buitenaf, zoals de zon, luchtvervuilding en roken versnellen dit proces nog eens. De huid ontleent haar stevigheid aan collagene vezels. Naarmate men ouder wordt, neemt het collageen in de huid af waardoor de huid gaat verslappen. IPL stimuleert de aanmaak van nieuw collageen in de huid waardoor de huid haar stevigheid terug krijgt. Bij de behandeling van rimpels doet de lichtflits in de bovenste huidlagen haar werk. Daarna wordt er een lichtpuls gegeven in combinatie met hoge frequente stroom. Het gefilterde licht geeft een prikkeling aan de huid, zodat de huidcellen gestimuleerd worden zichzelf te herstellen. De huid zal vervolgens zelf weer nieuw collageen aanmaken, waardoor de conditie van het bindweefsel verbetert en het gzicht weer een frisse, jeugdige uitstraling krijgt.

IPL-Rimpels per zone€ 25,-
IPL-Huidverjoning per zone€ 25,-
IPL-Huidverjonging hele gelaat € 100,-
Pigment verminderen door middel van IPL

Meer Info

Bij pigmentafwijkingen zal de lichtflits het kapsel om de pigment wegsmelten. Er wordt er een lichtpuls gegeven in combinatie met een hoogfrequente stroom. Het gefilterde licht geeft een prikkeling aan de huid, zodat de huidcellen gestimuleerd worden zichtzelf te herstellen en te verbeteren. Hierdoor zullen zich in de eerste dagen na de behandeling donkere pigment korreltjes gaan vormen in de huid, waardoor het gezicht een beetje vuil kan lijken. Na zo’n 10 tot 15 dagen verdwijnen deze korreltjes vanzelf weer. De vlek is lichter geworden of zelfs helemaal weg en de huid oogt steviger en mooier.

IPL-Pigment per zone € 25,-
Acne verminderen door middel van IPL

Meer Info

Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarzakje. Het talgkiliersysteem wordt beïnvloed door o.a. hormonale factoren. Onder invloed van hormonen ondergaat de huid allerlei veranderingen, waardoor de talgklieren groten worden en meer huidsmeer produceren. De talg wordt dikker van samenstelling, waardoor deze moeilijker naar de oppervlakte van de huid kan worden afgevoerd. Dit kan leiden tot het verstopt raken van talgklieren. Daarnaast zetten bepaalde bacteriën die zich in de talgklier bevinden, talg om in vrije vetzuren. Deze dringen zicht door de wand van de verstopte talgklieren. En kunnen een ontsteking veroorzaken. Met de IPL kunnen veel vormen van Acne met behulp van het zichtbare hoogenergetisch gepulseerd licht effectief besterden worden. Het gepulseerd licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de acne vernietigd. De huid zal tot rust komen en de actieve acne zal zienderogen verminderen.

IPL-Acne per zone € 25,-
Harsen
Bovenbenen€ 26,-
Onderbenen€ 26,-
Bikinilijn€ 16,-
Bikini compleet€ 26,-
Bovenarmen€ 21,-
Onderarmen€ 21,-
Oksels€ 16,-
Definitief enzym ontharen
Definitief enzym ontharen (enzym ontharen voor klanten met grijs, rood en licht gepigmenteerd haar)€ 25,-
Gezichtsbehandelingen
Gezicht behandeling Silver (60 min)
-Reiniging
-Peeling
-Epileren bovenlip
-Masker
-Massage
€ 60,-
Gezicht behandeling Goud (80 min)
-Reiniging
-Peeling
-Epileren bovenlip en wenkbrauwen
-Masker
-Massage
In overleg kunnen diverse behandelingen toegevoegd worden zoals:
-iontoforese
-hoog frequent
-ultrasoon
-skin
-vacuum
€ 75,-
Bio peeling behandeling € 85,-
Opsteken
Opstekenv.a. € 65,-
Makeupv.a. € 65,-
Bruidskapsel & makeupv.a. € 300,-
Gellak
Handen of voeten
Minimaal 2 weken plezier van je gelakte nagels!
v.a. € 30,-
Lash lift & Brow lift
Lash lift excl. verf € 35,-
Lash lift incl. verf€ 45,-
Brow lift€ 55,-
Collagen Lip Therapie
Collagen lip therapie€ 50,-
Collagen lip therapie kuur (3 keer)€ 135,-

Epileren en Ontharen

U kunt bij ons terecht voor het epileren van gezichtshaar doormiddel van touwtjes, ook wel threaden genoemd. Voordeel van deze methode is dat de haardjes met wortel en al verwijderd worden, zonder daarbij de huid te beschadigen. De haartjes blijven daarna wekenlang weg. Ons Schoonheidssalon is ook de plek in Haarlem, waar u terechtkan voor een professionele IPL behandeling. IPL staat voor Intense Pulsed ligtht. Lichtpulsen op de huid worden door het melanine (het pigment) in uw haren en haarwortels opgenomen en in warmte omgezet. Ook na een IPL behandeling keren de haartjes voor langere tijd niet meer terug. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het verwijderen van haartjes doormiddel van harsen.

Laat uw gezicht verwennen

Hewi heeft alles in huis voor ieder gezicht. Van massage tot masker, onze schoonheidsspecialiste laat u genieten van een welness ervaring die uw gezicht nodig heeft. In overleg zijn ook gespecialiseerde behaldelingen als inotoforese mogelijk.

De expert voor IPL

Onze schoonheidsspecialiste kan u ook adviseren over het tegengaan van huidveroudering met IPL. IPL kan namelijk ook ingezet worden om de aanmaak van collageen in de huid te stimuleren waardoor rimpels zichtbaar worden verminderd. De hoogfrequente lichtpulsen van het IPL apparaat zijn daarnaast het moderne antwoord op acneklachten. De lichtpulsen die onder de huid in warmte worden omgezet vernietigen de acne en laten uw gezicht weer stralen. Ook voor het verminderen van pigmentvlekken biedt IPL uitkomst. Vraag onze schoonheidsspecialiste naar de mogelijkheden.

Van top tot teen stralend

Wat ons schoonheidssalon in Haarlem verder uniek maakt is dat Hewi Hair and Beauty ook een volledig uitgerust kapsalon is. Het is dus niet alleen uw schoonheidsspecialiste in Haarlem, maar ook uw kapper. In dezelfde ontspannen sfeer staan onze kappers tot uw dienst. Dit betekent dat u na uw bezoek aan Hewi Hair and Beauty in Haarlem echt van top tot teen kunt stralen.